Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Overál - ami kedvenc lett
Május 29. 2015

Sziasztok!

Alig vártam a jó időt. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de tegnap már azt éreztem, ha ilyen marad, világgá megyek, mert a kedvemet, hangulatomat is lenyomta.  Nemcsak a rossz idő, hanem a rengeteg munka is megtalált, szóval az elmúlt időben egy cseppet azt éreztem, hogy végem, nincs tovább.

Összeegyeztetni mindent elég nehéz feladat, ráadásul a munkám nem olyan, hogy bármit előre tudnék kalkulálni. Nem egy rendezvény előtt kell azon morfondirozni, hogy akkor hogyan is lesz. Viszont én a munkában szeretek előre tervezni és ehhez ragaszkodom. Szerintem akkor sikeres bármi, ha tudod, hogy minden a helyén van. J A magánéletemben persze néha becsúszik a spontaneitás, az úgynevezett „csak úgy”, ami talán az életem egyetlen helyszíne, ahol ez belefér. Most itt gondolok az eső utáni biciklizésre, kirándulni vagy éppen felmenni Pestre, egy álom koncertre.

Ezek a történések pezsdítik fel az életünket, adják meg a sava-borsát. Ezek segítenek túlélni a munkával, sulival teli hétköznapokat. Megéri, mert feltölt és erőt ad akár az esős napokon is, próbáljátok ki.

Ma estére egy kényelmes overált választottam. Eddig nem nagyon voltam híve az overáloknak, mivel valljuk be, nem a legkényelmesebb bizonyos szempontokból. De mikor megláttam a katalógusba ezt a darabot, tudtam, hogy kell. Az év egyik kedvenc posztja lett.

Legyen szép hétvégétek,

xoxo, Anita

OUTFIT:

Overál: Mango, Cipő: Zara, Nyaklánc: Promod, Táska: Mango, Óra: Bijou Brigitte, Kalap: Stradivarius

Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert

LABELS:

ovaral, 2015 tavaszi trend, mango, mit viselj