Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Balerina álom
Május 18. 2015

Sziasztok!

Újra világkorát élik a pörgős, balerina szoknyák – elő a szekrény aljáról a tüll csodákkal. Itt az idő. Be kell, hogy valljam, az elején én is féltem tőle, sőt először bajban is voltam, hogy mivel viseljem. Utána viszont nagyon gyorsan belejöttem a szerepbe. Mivel az anyag így is úgy is elég feltűnő, érdemes egyszínű felsővel, hidegebb napokon pulóverrel viselni.

Képzeljétek bevezettem a mindennapjaimba a heti 2-3 edzést a szabadban (a munka miatt elhanyagoltam az utóbbi időben) és rájöttem, ha hozzászoktatom magam, sokkal több energiám lesz a mindennapokban. Próbáljátok ki, nekem a favorit a debreceni Stadion körüli futópálya. Kikapcsol és feltölt.

Ígérem, hamarosan egy hosszabb bejegyzéssel érkezem, most viszont a képeké a főszerep.

Legyetek jók,

xoxo, Anita

OUTFIT:

Kalap: H&M, Púlóver: Bershka, Szoknya: Sugarbird, Táska: Mango, Cipő: Zara, Nyaklánc: Ebay

Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert