Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Grey pants
Május 11. 2015

Sziasztok!

Már az idejét se tudom, mikor posztoltam, blogoltam utoljára. Az utóbbi időben el is hanyagoltam ezt a részt, igyekezni fogok és pótolom, ígérem.

Előző héten ráadásul kicsit magammal is foglalkoztam (telefon nélkül), két napot Pesten bolyogtam, nézelődtem a saját kis örömömre. Fantasztikus érzés volt, csak úgy sétálni, mint egy turista, annyira kikapcsolt. Sétáltam a Gellért hegyen, bámultam a Dunát, metróztam céltalanul csak úgy és igen, feltöltődtem. Pár hete a Stílusnagykövetséggel felbolydult az életem, és már azt éreztem, hogy vagy lassítok vagy nem lesz jó vége a dolgoknak.

A pánikom eleje akkor kezdődött, amikor is azt sem tudtam, hogy is kezdjem el az Instyle blogolást: az elején ki kellett találnom egy koncepciót, hogy is mutassam be az én kis városom. Amibe biztos voltam, mindenhova elmegyek, megismerem, felfedezem, megkóstolom. Mindent, amit csak tudok, úgy mutatok be, hogy az megfelelő minőségű legyen. Jöttek a fotózások, felvettem a nyúlcipőt vagyis fényképezőt, egyeztetések, mindenhol több száz kép, válogatás majd montázs készítés. Hát mit ne mondjak, elfáradtam. Jelentem, kezdek belelendülni és tudom már, miről akarok írni és haladok a cikkekkel.

A két utolsó cikkem linkje, ha valaki lemaradt volna róla:

http://instyle.hu/stilusnagykovetunk-jelenti-gasztrotura-debrecenben/

http://instyle.hu/stilusnagykovetunk-jelenti-egyetemi-elet-debrecenben/

Hogy a blog se maradjon le, gyorsan készítettünk is néhány képet Norbival. Imádom mostanában a stílusokat keverni. Laza nadrág, baseball sapi és magassarkú - nálam most ez a favorit.

Szép estét,

xoxo, Anita

OUTFIT:

Felső, nadrág, cipő: Zara, Táska: Magenta Debrecen, Nyaklánc: Avocada, Sapka: Garage Store

Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert