Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Virágzik minden
Április 25. 2015

Sziasztok!

Előző héten nem volt annyi betervezett munkám, ezért kivettem néhány nap szabit. Viszont annyi elmaradásom és ígéretem volt, hogy semmit nem pihentem, ráadásul sokkal többet mentem, mint ha dolgoztam volna. Egyik este stylistkodtam, másik nap ismét, mint modell álltam a kamera másik oldalán. A Magenta Debrecennel együttműködve ismét készítettünk néhány kampány fotót, amit a hetekben-napokban láthattok majd itt a blogon és Facebookon is.

De visszatérve az előbbi ígéretemhez: szerda este Norbi projektjében segédkeztem, én öltöztettem a modelljét. Fanni nemrég érkezett haza Koreából, ráadásul egy éven keresztül dolgoztunk is együtt a Fórum bevásárlóközpontban, így könnyebb dolgom volt a ruhaválasztásnál.  A koncepció egy Tavasz Tündéres elképzelés volt a meggy- és almafák virágzásával egybevéve, ha kész lesznek a retusált képek hozok nektek párat. Egy kis reklámot is csináltunk a gyümölcsösnek, állítólag azóta már több pár és fotós is bejelentkezett hasonló fotózásra.

Ha már ott voltunk, megkértem Norbit, hogy a blogra is készítsen néhány fotót!

Irány a természetbe, legyen szép hétvégétek.

xoxo, Anita

OUTFIT:

Szoknya és top: Zara, Nyaklánc: Bijou Brigitte

Smink: Skurla Dóra, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert