Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Kockás poncsó
Március 02. 2015

Sziasztok!

Az előző héten végre sikerült egy délutánt felszabadítani a blog számára.  Az írás az hétvégére jutott, de elégedetten konstatáltam, hogy sikerült.

Szerintem a képek önmagukért beszélnek.  A 2015-ös posztok egyik legjobb szettjét hoztuk össze a csapattal. Az elején hezitáltam, hogy miért nem egy színes szettet fotózunk, hiszen itt a tavasz, de ez volt az első gondolatom és megcsináltam. Ahogy elkezdtünk dolgozni, már tudtam, hogy tetszeni fog az eredmény.

Norbi éppen „háttérkép fotózós” kedvében van, szóval sikerült elkészíteni az új háttérképemet is. Ráadásul egy poncsót is találtam a kollekció válogatás közben, így nem volt kérdés – megvan az új tavaszi darabok egyike.

Csütörtök délelőtt elkészült a Fórum Topmodell verseny három helyezettével az első divatanyag is a bevásárlóközpont magazinjába. Nagyon vártam a közös munkát. A csajok ügyesek voltak – készülök egy poszttal majd erről is, hogy hogyan éltem meg a versenyt és szolgálok néhány kulisszafotóval is. Sok új emberrel ismerkedtem meg és sok következtetést vontam le. Kíváncsi leszek a véleményetekre.

Legyen szép hetetek,

XOXO, Anita

OUTFIT:

Poncsó:Tally Weijl, Felső: Magenta, Nadrág, cipő és táska: Mango

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert