Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Magenta szerelem
December 10. 2014

Sziasztok!

Nagyon-nagyon boldog vagyok, hiszen délelőtt a heti street chic posztba választott a „+ egy ráadás stílusos részlettel” a Marie Claire szerkesztője.  Nagyon hálás vagyok és köszönöm, hiszen ha még plusz részlet is, de már ezért megérte a sok posztolással töltött éjszaka! :)

A mai cikkben végre megoszthatom veletek az én kis projektem, ami remélem nemcsak egyszeri alkalom lesz, hanem sorozatot indíthatunk el vele.

Akik a Facebookon az ismerőseink vagyis a követőink, már bizonyosan tudják, hogy a Magenta Debrecen-nel idén karácsonykor valamivel szeretnénk kedveskedni a vásárlóknak, blog olvasóknak.

Az a megtiszteltetés ért, hogy engem kért fel az üzlet, hogy a decemberi, külön erre az alkalomra összeválogatott outfiteket bemutassam néhány kép erejéig. 25-30 szettet fotóztunk be, ötleteket adva a karácsonyi készülődés minden pillanatához, legyen szó céges rendezvényről, családi vacsorákról vagy akár egy rohangálós napról. A képekkel a Facebookon találkozhattok majd, illetve itt, a blogon.

Jöjjön is az első kényelmes összeállítás a bevásárlós napokra!

xoxo, Anita

OUTFIT:

Ruhák: Magenta Debrecen