Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Casual dress
November 28. 2014

Sziasztok!

Magdit csíptem el a hét elején néhány kép erejéig, mielőtt a Fashion Week-re utazott. A domina-megjelenéséhez egy kis casual-t csempésztem és ez lett belőle.

Az idei tél egyik legnagyobb kedvence a mellény. Érdemes több üzletben szétnézni, mert egyre inkább találunk szezonközi leárazásokat, most pont a Stradiban futhattok bele a kedvezményekbe. Olyan összeállítást hoztam, amiben egy könnyebb nyári blúzt használtam alapul.  Ha téliesíteni szeretnéd, nem kell mást tenned, mint felkapni meleg mellényed és már kész is.

Legyen szép napotok, vásároljatok sokat a Black Friday-n!

xoxo, Anita

OUTFIT:

Ing: Mango, Mellény: Promod, Nadrág: Magenta, Cipő: Zara, Nyaklánc: Bijou Brigitte, Táska: Magenta

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert