Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Egy picit másképp
Szeptember 25. 2014

Hey Girls!

Aki ismer tudja, hogy nem vagyok az a nagy full cap őrült. Most viszont pillanatok alatt azonosultam a szereppel. Le se akartam venni, annyira élveztem. Imádtam, ahogy Norbi kattintgatta a képeket a Fórum tetején. Szerintem ez a fotókon is látszik.

Lehet a jövőben többször csábulok majd el ebbe az irányban és sportos rucikba fogom róni a Fórum köröket. ;) Őszintén, erre kevés esélyt látok, de néha azért elcsábulok majd szerintem egy-egy sorozat erejéig. Külön köszönet a Garage Store-nak a gyors segítségért.

Puszi, Anita

OUTFIT:

Felső: Magenta, Nadrág: Mango, Cipő: H&M, Sapka: Garag Store, Nyaklánc: Bijou Brigitte, Karkötő: Pandora, Táska: Mango

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert