Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Pssszzt!!!
Szeptember 21. 2014

Psssszzzt!

Valahol a Fórum tetején, fent a magasban. Egész Debrecen a lábaink előtt. És mi itt is bohóckodunk. Amikor kitaláltam, hogy egy épület tetejéről akarok egy sorozatot, még én sem gondoltam komolyan, hogy tériszonyomat leküzdve mászok fokról fokra felfelé a létrán. De megcsináltuk és most Debrecen felől jelentkezem Lilivel és Norbival.

Hogy miért? Psszt! Láttátok már a Magenta darabjait? A ruhák belsejében kis üzenetek, képek vannak, így mikor felveszed őket, már akkor jó kedvre derülsz, hiszen inspirálnak, mosolyt csalnak arcodra. Emiatt is és a különlegs fazonok miatt is az egyik nagy kedvencem a márka. Nem vagyok oda a tömeg cuccokért, inkább az egyedi kialakításokat, formákat kedvelek és Ők pont ilyenek.

A legkedvesebb most nekem, amit a napokban találtam az egyik divatbemutatónk alkalmával: " ... ha elhiszed, hogy megérdemled, a világ megadja neked" .

Akkor most dőljünk hátra, gondoljuk végig pontról pontra mit szeretnénk és tegyünk érte. Mi az amire vágysz? Mindig azoknak a dolgoknak kell előtted lebegnie, amire a leginkább vágysz, mert akkor biztosan sikert érsz el. Ne foglalkozz más emberekkel, csak saját magaddal!

Szép vasárnapot nektek, Anita

OUTFIT:

Kabát: Magenta, Felső: Stradivarius, Nadrág: Promod, Cipő: Zara, Nyaklánc és karkötő: Bijou Brigitte, Óra: Thomas Sabo

Stylist: Szűcs-Tarcsa Anita, Fotó: Tri Lit Stúdió- Porció Norbert