Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Rinascimento az IL NIDO-nál!
Április 18. 2017

Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek-e rá, de korábban már dolgoztam együtt az IL NIDO üzletével. Judit és férje egy kis csodálatos, vintage stílusú ruhaüzletet üzemeltet Cegléden, amivel először a Facebookon találkoztam, már talán két éve. Stílusos, naprakész kollekciót fedeztem fel kínálatukban és azóta is figyelemmel követjük egymás munkáját.

Tavasszal, mikor meghallottam, hogy egy új márka kerül náluk bevezetésre, egyből megbeszéltük, hogy ezt nektek is szeretném megmutatni néhány fotóval a blogomon. A Rinascimento egy olasz márka, a szó jelentése újjászületés. Exkluzív olasz divat azoknak, akik valami újra, különleges eleganciára vágynak.

Hét szettet fotózunk be, amelyek tökéletesek egy-egy eseményre, hiszen a nőiesség és a finomság jelenik meg bennük. Ha bármelyik modellt megszeretnétek rendelni, a www.ilnido.hu oldalon megtehetitek.

És mért pont IL NIDO? Nos, ez a szó olaszul azt jelenti: a fészek. Mert az IL NIDO nem más, mint egy otthonos kis fészek, ahol megpihenhetsz, és főleg felöltözhetsz tetőtől-talpig, megtalálod a saját stílusod és önmagad. Én megtaláltam.

xoxo, Anita

OUTFIT:

A ruhák megvásárolhatóak az IL NIDO üzletében Cegléden vagy rendelhetőek a webshopon.

www.facebook.com/IL.NIDO.Cegled

www.ilnido.hu/

Fotó: Kiss Lóránt