Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
You:horse, Me: Unicorn
Szeptember 30. 2016

Sziasztok!

Hogy vagytok? Én éppen most próbálok kikászálódni egy jó hosszan elnyúló betegségből! Másfél hét kényszer pihenőt kellett beiktatnom az előző héten ráadásul a sok Divathét-i teendő miatt, nem mondanám, hogy sikerült kifeküdnöm a betegségem.

De sebaj, itt vagyok es a divathét is elstartolt! Már túl vagyunk az első napon! Nagyon jó érzés viszont látni azt a sok munkát abban az egy órában, amikor a színpadra varázsoljuk a show-t! Rengeteget dolgoztunk 4-en, a lányaim igazán kitettek magukért!

Aki kíváncsi a showra vasárnapig minden nap 17 órától betekintést kaphat a legújabb őszi trendekbe sztár műsorvezetőkkel a Fórum színpadán! Hogy hogyan zajlottak az előkészületek, hogyan találtuk ki a témát, milyen is a főpróba? Készülök egy bejegyzéssel, amiben elmesélem majd nektek az elejétől a végéig- csak legyen vége a hétnek!

Az outfit-ek terén a divathét hetében inkább a kényelemre törekszem! A főpróbán például már a sportcipőt is húztam magam után annyira fájt a lábam! Így a mai szett egy sportos-nőies darab, figyelmet szentelve a kényelemre!

Rengeteg ötletet kaptam tőletek miről írjak a Facebookon, ami inspirálóan hatot és az ötletek gyűlnek és gyűlnek már csak a megvalósításra várnak mozgalmas őszre számítok, amit remélem sikerül kiviteleznem!

A póló szerintem magáért beszél: You: Horse, me: Unicorn!

Legyen szép napotok,

Xoxo, Anita

OUTFIT:

Kabát: Marc Cain, Felső: Pull & Bear, Nadrág: Zara, Táska: Mango, Ékszer: Six, Cipő: Adidas 

Fotó: Kiss Lóránt, Smink: Dobó Krisztina