Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Summer and me
Augusztus 01. 2016

Sziasztok!

Hogy vagytok? Én éppen az első egyedüli estém töltöm a közös kis otthonunkban a három Rosszcsontunkkal (vagyis nem is egyedül). Nudli mellé még érkezett két kis szürke cica: Hamu és Müzli. Jelen felállás szerint így teljes a mi kis családunk.

Most először lesz egy kis én időm, persze hiányzik ilyenkor a férjem, de néha jó kikapcsolni vagyis csak magamra gondolni, azt enni, amit csak akarok, éjszaka 1-kor Didot bömböltetni. Szerintem tudjátok, mire gondolok, nem kell magyarázkodnom és végre haladok a bloggal. Bevallva ezek az esték a blog posztjaimé megfűszerezve egy kis illatgyertyával, valami romantikus filmmel és csak olasz kajával. Egy pici ÉN IDŐ.

Ez a fotó sorozat szerintem az egyik legjobb mostanában. A szoknyával és a felsővel is régóta szemezgettem már. Ráadásul együtt 5000 Ft-ba került. Nyílván így nem megyek be dolgozni, de délutánra vagy egy hétvégi outfitnek szerintem tökéletes. A fotók Norbit dicsérik.

Legyen szép estétek,

xoxo, Anita

OUTFIT:

Felső: Zara- Sale - 2000 Ft, Szoknya: Pull & Bear - 3000 Ft, Táska: Parfois, Kendő: Bijou Brigitte, Cipő: Mango - New Collection

Fotó: Porció Norbert - Tri Lite Stúdió