Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Bunny love
Május 17. 2016

Szerintem sose növök fel! A divatban pont ez a legjobb, azt viseled, amihez kedved van!

Amikor a Disney-s kollekciók megjelentek a palettán, egy kicsit szkeptikusan fogadtam. Na, én biztos nem fogom ezt viselni. A legnagyobb dilemmám, hogy mit szólnak majd az emberek? Ám sohase mond, hogy soha.

Aztán rájöttem, simán tudom úgy viselni, hogy nőies maradjon és azt képviseljem, ami én vagyok. És mit érdekel az emberek véleménye, ha én jól érzem magam?

Ti szoktatok más véleményére adni?

Ez egy elég sarkalatos kérdés. Kinek és miért adjunk a véleményére? Vajon megéri az egész, hogy más ízlése szerint öltözködjünk? Én amondó vagyok, adjunk annak a meglátására, akinek tetszeni akarunk és itt zárjuk is be a kört.

xoxo, Anita

OUTFIT:

Kabát: Stradivarius, Felső és cipő: Zara, Szoknya: Sugarbird, Nyaklánc és karkötő: Doras.hu, Táska: Petrity

Fotó: Porció Norbert - Tri Lite Stúdió