Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Új dolgok
Szeptember 07. 2015

Sziasztok Olvasók!

Rengeteg elismerést és pozitív dolgot kaptam tőletek az elmúlt időben, ami feltöltött és arra ösztönöz, hogy igen is jó az, amit csinálok és akár ha éjszakába nyúlik is egy bejegyzés, csináljam, ne adjam fel és hajtsam azt a képzeletbeli szekeret. Amikor elkezdtem a blogot, a szívem mélyén féltem, hogy lesz-e elég időm, bírni fogom-e, de be kell, hogy valljam, az egy év alatt egyszer sem fordult meg az agyamban, hogy feladom és vége befejezem. Mondjuk ebben a legnagyobb szerep a tiétek volt.

Előző héten kaptam egy meghívást Budapestről – többször volt már hasonló, viszont úgy igazából sosem vettem rá magam, hogy elinduljak a mi kis fővárosunkba. Lehet, hogy féltem, lehet, hogy még korainak találtam, hogy nyitott legyek arra, ami fent vár. Viszont most így már egy hét távlatából tudom, hogy nem idegen a környezet. A meghívást a Joy munkatársaitól kaptam, ami valójában egy sajtótájékoztató volt, amin elmondták, idén hogyan fog működni a Év blogger versenyének pályázata. Mire figyeljünk,  hogyan tudunk majd jelentkezni rá. Egy blogger életében már az is elismerés, hogy meghívnak egy ilyen eseményre és számon tartanak. Akkor pedig már kihúzod magad, amikor a Joy munkatársa (akit az Instyle-os munkám során ismertem meg) mosolyog rád, hogy igen, tudja, én vagyok a debreceni lány. Ilyenkor tudod, valami elkezdődött, még ha apróság is.

Nemcsak a blog életében, de a magánéletben is új dolgokat hozz majd az ősz. Egyenlőre még titkosan szeretném kezelni a dolgot, de ígérem, amint lehet, megosztom veletek. Szorítsatok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy megálmodtuk.

Egy bizonyos, a szeptember első napjai megtanították számomra: Álmodj nagyot és tégy azért, hogy az álom valósággá váljon. Ha pedig problémába ütközöl ne add fel, próbáld kiküszöbölni.

xoxo, Anita

OUTFIT:

Pulóver: Promod, Szoknya: Magenta Debrecen, Táska: Mango, Cipő: Zara, Szemüveg: Bijou Brigitte, Nyaklánc:Zara

Fotó: Tri Lite Stúdió: Porció Norbert